Webáruház - gyerekcipő, gyerekszandál, papucs

Kis cipőben óriások vagyunk - SIESTA gyerekcipők webáruházban.

Gyerekcipő webáruház | gyerekcipők, gyerekszandálok, gyerekpapucsok - fejléc kép
 
Gyerekcipő webáruház - Hogyan válasszunk gyerekcipőt?
 
 

 

Részesítsük előnyben a természetes anyagokból készült, éppen ezért megfelelően szellőző, a láb mozgását követő, hajlékony talpú lábbeliket, melyek viselésével a felnőttkori lábproblémák és a lúdtalp kialakulása is megelőzhető. 

Ne feledjük, a vastag talpú, súlyos cipők nemcsak kényelmetlenek, gyermekeink járást is elnehezítik, és bizonytalanná teszik! 
A sarokcsont megfelelő tartásáról a sarokkéreg gondoskodik, mely nem engedi befordulni a gyerek bokáját.

Magas szárú gyerekcipők és szandálok vásárlása előtt is ellenőrizzük, rendelkezik-e a lábbeli kéregfogóval. A kéregfogó nélküli szandálok viselése csak a nagyobb, kifejlett lábaknál megengedhető, hat éven aluli gyerekek számára semmiképp sem ajánlottak.

 
A gyermekcipő  tökéletes felépítése mellett legalább ugyanakkora figyelmet kell szentelnünk a megfelelő méretű lábbeli kiválasztására. Ha nagy a cipő, nem fogja rendesen a gyerek lábát, ha kicsi, nem jut elég hely a növekvő ujjacskáknak.  

Az egészség mellett elengedhetetlen, hogy gyermekünk is beleszeressen cipőjébe. Éppen ezért az egészséges gyerekcipők különleges kialakítása mellett az általunk forgalmazott kiscipők designjára is gondot fordítunk.

Hisz egy rózsaszínben úszó epres, szívecskés sportcipőben vagy virágos, netán méhecskés szandálban a kislányok reggele is szebben kezdődik, ahogy a kisfiúk is szívesebben, nagyobb lelkesedéssel indulnak az oviba, bölcsödébe egy autós kiscipőben, vagy egy zsiráfékes szandálban.

 

 

 
 

Lúdtalp megelőzése

Gyerekcipő webáruház - gyönyörű gyerekcipő
Egészséges gyerekcipő mely segít megelőzni a lúdtalpat.

 

Gyereklúdtalp. Ugye ijesztően hangzik, pedig van megoldás!

A gyerekkorban kialakuló lúdtalp a megfelelő cipő kiválasztásával könnyen megelőzhetű lenne. A gyerekcipő webáruházban megrendelhető Siesta gyerekcipők segítenek helyes szögben tartani a fejlődő lábacskákat, így megelőzhetjük a kis lábak káros elváltozásait.

 
     
 
 
Siesta gyerekcipő boltok

Siesta gyerekcipő márkaboltok és Webáruház

1065 Budapest, Podmaniczky u.17.
Tel: +(36) 1/311-9666

1052 Budapest, Haris köz 3.
Tel: +(36) 1/266-8112

 
Webáruházi ajánlat - szép fazon
Ha bármilyen kérdése van, vagy egész egyszerűen csak nem biztos valamiben, hívja üzleteink számát!

Mi segítünk Őnnek kiválasztani a megfelelő gyerekcipőt.

 
 

Természetesen üzleteinkben segítünk a megfelelő méret kiválasztásában is, ha pedig otthonából, kényelmesen szeretne rendelni a webáruházunkban található méretmeghatározó táblázat segíthet a helyes döntésben.

Eladóink nap mint nap rengeteg szülő helyzetét könnyítik meg készséggel segítve őket a lehető legalkalmasabb kiscipő kiválasztásában, bízunk benne, hogy az Önök problémáját is orvosolják!  

 

Mindig talál webáruházunkban gyerekcipő akciós ajánlatot:Tovább a gyerekcipő webáruházba | kapcsoló